Profielpagina van HelemaalVoorU

Naam: HelemaalVoorU

Leeftijd: 73 jaar

Actief sinds: 28-04-2014

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.70 en 1.80

Lichaamsbouw: dik

Oogkleur: bruin

Haarkleur: zwart

Opleiding: middelbare school

Roken: Ja

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Ja

Mijn hobbies: Ik hou in mijn vrije tijd heel erg van wandelen en van de natuur. Lekker wandelen met mijn hondjes in een park en voor de tv een romantische film kijken is ook iets wat ik heel graag mag doen. 

Over mij:
Nooit gedacht dat ik mij hier zou aanmelden, maar toch ben ik hier. Ik ben Anette en ik ben opzoek naar een nieuwe man in mijn leven. Sinds 2 jaar terug is mijn man overleden en ik begin aardig wat te missen in mijn leven. Vanaf het begin viel het nog mee, maar nu begin ik toch wel een arm om mij heen te missen. De dingen die we samen deden wil ik graag met een leuke man weer gaan doen. Ik zie het niet als vervanging van mijn overleden man, maar meer als een nieuwe start in mijn leven. Ik ben nu 69 en seksen kan ik vast nog wel goed. Ik doe het nu het meest bij mijzelf, toch heb ik liever een echte man die mijn verlangens kan verminderen. Hoor ik van je? Kus Anette

Over jou:
Voel jij je aangesproken tot mijn profiel en durf je mijn leven weer een doel te geven? Je bent van harte welkom, ik kan je ontvangen dat is geen probleem. Hou je van wandelen en van een romantisch avondje te maken dan ben ik naar jou opzoek. Mijn eis is wel dat je mij met respect behandelt en gewoon jezelf blijft bij mij. Met andere woorden, je hoeft je niet anders voor te doen dan dat je in werkelijkheid bent.Wees jezelf en alles verloopt vast wel naar wens samen.

Mijn foto's